Bedieningspaneel

Voor de bediening van de ondersteuning wordt gebruik gemaakt van een LED paneel of een LCD display. Bij het Luxe pakket zit standaard het LCD03 display. Bij het budget en comfort pakket zit standaard een LED bedieningspaneel.

LED bedieningspaneelLED900

Op het LED display wordt door middel van oplichtende LED-lampjes informatie gegeven over accu capaciteit en ondersteuningsstand waarin u fiets. Het LED bedieningspaneel heeft 5 ondersteuningsstanden en een loopondersteuning van 6 km/h.

LCD display

LCD display elektrische fietsOp het LCD display kan de ondersteuning in 5 stappen worden ingesteld. De snelheid, accu capaciteit en ondersteuningsstand zijn afleesbaar. Tevens is op het display de gebruikelijke informatie van een fietscomputer zichtbaar. Verder zit op het display een loopondersteuning van 6 km/h.

LCD display + USB aansluiting (Bigstone C500B)

Bigstone C500B LCD display Vanaf 1 januari 2016 leverbaar.
Het Bigstone C500B display heeft een USB aansluiting voor het laden van een telefoon of navigatie.
Op het display kan de ondersteuning in 6 stappen worden ingesteld en wordt de capaciteit van de accu aangegeven. Tevens is op het display de gebruikelijke informatie van een fietscomputer afleesbaar. Verder zit op het display een loopondersteuning van 6 km/h.