Ombouw pakket


* Af te leggen afstand is van meerdere factoren afhankelijk, zoals stand trapondersteuning, wegdek, gewicht berijder en windkracht. Waardoor de exacte afstand niet is aan te geven.

Welk pakket bij u past is afhankelijk van uw gebruik en wensen. Naast de vier standaard pakketten, kunt u ook uw eigen pakket samenstellen. U heeft de keuze uit voorwiel, achterwiel of midden motor. 250 en 350 Watt. En om langere afstanden te kunnen fietsen bieden wij accu’s tot 20 Ah aan.

Hoe gaat u het ombouwpakket gebruiken?

Allereerst stelt u uzelf de vraag: Is het voor (dag)tochten of gaat u hem gebruiken voor de wat kortere ritjes tot maximaal 45 km? Wanneer u deze vraag beantwoord met: ‘korte ritjes’. Dan voldoet het budget pakket. De accu heeft voldoende capaciteit voor u dagelijkse boodschappen en een klein ommetje. Het pakket is uitermate geschikt voor een vouwfiets. Wanneer u regelmatig een (dag)tocht maakt, dan is het comfort, Luxe of Excellent pakket de juiste keuze. Met een volle accu 10 Ah kunt u ongeveer 75 km fietsen. Ideaal voor woon-werkverkeer, dagtochten en vakanties. Voor de zeer fanatieke fietsers kunt u bij drie pakketten voor een accu upgrade met hogere capaciteit (actieradius) kiezen. Of u kunt zelf een pakket samenstellen met een zwaardere accu en andere motor.

Hoe intensief gaat u de elektrische fiets gebruiken?

Het belangrijkste verschil tussen het comfort, luxe en Excellent pakket is de levensduur van de accu. De Veldia LongLife accu uit het Excellent pakket gaat aanzienlijk langer mee dan de andere pakketten. Wanneer u uw fiets dagelijks gebruikt, dan kunt u het beste het Excellent of Luxe pakket nemen. Gebruikt u de fiets alleen voor een dagtocht in het weekend of op vakantie (2 dagen in de week), dan heeft u aan het comfort pakket voldoende.

Welke functies wilt u op het bedieningspaneel hebben?

Wij hebben verschillende bedieningspanelen. Het LED bedieningspaneel en LCD display. Op het LED paneel zijn de accucapaciteit en ondersteuningsstand afleesbaar. Het LCD display geeft naast de accucapaciteit en ondersteuningsstand, de gangbare functies van een fietscomputer weer. Beide displays hebben 5 ondersteuningsstanden en een loopondersteuning van 6 km/h. Het LED display zit standaard in de pakketten. Tegen een meerprijs van 40 euro is het ook mogelijk om het LCD display bij te bestellen. En tegen een meerprijs van 60 euro een LCD display met USB aansluiting (om telefoon of navigatie op te laden).