Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fiets specialist
Average rating:  
 67 reviews
by bert on E-fiets specialist

Ondertussen meer dan 2000 km gereden. Bij de installatie kreeg ik snel hulp via de telefoon of mail. Zeer tevreden !!!

by Jeroen on E-fiets specialist

Verleden maandag met mn fiets met zelf samengestelde ombouwset naar het werk gereden. ABSOLUUT overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt! Zowel installatie als bediening, batterijverbruik en natuurlijk de motor zelf..ZALIG! Allemaal dankzij de deskundige uitleg in Niel-bij-As!

by Frederik, Lembeke ( BE ) on E-fiets specialist

Vriendelijke mensen en een TOP service.
De verzending gebeurde zeer snel.
Bedankt voor de goede communicatie !

by Gil on E-fiets specialist

Hallo,

ik heb begin december de ombouwkit geplaatst en heb er nu een 800-tal probleemloze km mee gedaan (en het weer was niet echt fietsvriendelijk, veel regen, vries, zout enz) de motor, bediening, kablage hebben alles netjes doorstaan dus ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de assistentie (toch nodig gehad ivm enkele aansluitingen vr het licht) door Evelien

een aanrader mvg Gil

by Tuur on E-fiets specialist

Hallo Fietsers ,

Ik heb na lang zoeken en lezen mij de luxe kit uitvoering aangeschaft met de 15.6 AH batterij en voorwielmotor.

Alles zelf gemonteerd na de goede uitleg van Evelien

Ik heb nog een TREK 7500 fiets en de montage verliep zeer goed .

Dus prijs kwaliteit zit deze kit bij de beste .

Nog enkele instellingen aanpassen via het display

en voor mij mag de lente beginnen.

Zal dit zeker verder vertellen want ik ben een tevreden man.

Groetjes

by Kuijpers Luc on E-fiets specialist

Zeer tevreden over mijn ombouwpakket! Ik heb mijn fiets zelf omgebouwd en later de fiets van mijn vrouw laten ombouwen! Zeer tevreden van de service! Ik had problemen men mijn trapsensor gekregen, en hoewel ik de ombouw zelf gedaan had, heeft Evelien mij gratis geholpen: nieuwe trapsensor die ze zelf er tussen gezet heeft! Heb even moeten wachten en klaar! Direct geholpen! Bedankt!!

by Chris en Monique on E-fiets specialist

Na lang twijfelen en vergelijken, eindelijk onze e-bike aangekocht. We kunnen je melden dat we zeer tevreden zijn over onze Veldia e-bike. Onze fiets beschikt over een krachtige motor met daarbij een zeer comfortabele ondersteuning.Een goede en degelijke afwerking, de witte uitvoering die wij gekozen hebben maakt dat onze fiets er mooi en sportief uitziet.Voor vrijetijdsfietsers als wij zijn is er meer dan voldoende actieradius van de accu. Je kan al heel wat km fietsen met constante ondersteuning. De fiets is niet overdreven zwaar, als je wat ouder ben toch een groot plus punt.

Hij mag er zéker zijn, vooral prijs/kwaliteit is het een voltreffer.Ook niet onbelangrijk...heel goede service. Hebben verschillende zadels mogen testen, Evelien doet er alles aan om je een fiets af te leveren op jou maat.

by Hilde on E-fiets specialist

Mijn Veldia E-fiets was al heel snel niet meer weg te denken. Als zestiger op een leuke, mooie, witte fiets voel ik mij ‘jong’ en vol energie. Ik kan er recht op zitten, comfortabel! Een van mijn vrienden heeft onmiddellijk dezelfde fiets aangeschaft. Na een goede uitleg van Evelien, was ik er dadelijk mee vertrokken. Kortom… een aanrader!!!!

by Benoni on E-fiets specialist

Hallo,

na een 100tal km kan ik melden dat mijn vrouw zeer tevreden is over haar Veldia met lage instap.Na wat sleutelen wat de zitpositie betreft loopt nu alles perfect.

Fiets met een heel mooie uitstraling mede door de kwaliteitsvolle onderdelen.De motor werkt aangenaam zacht en de standaard accu voldoet zeker aan onze eisen.

De remmen zijn meer dan betrouwbaar wat zeker een pluspunt is.

Conclusie:voor een eerlijke prijs koop je een erg mooie en betrouwbare fiets.

Bedankt Evelien.

by Benoni on E-fiets specialist

Na de deskundige uitleg van Evelien ben ik gisteren mijn comfortset gaan ophalen en heb alles zonder veel moeite gemonteerd op mijn Thompson fiets.

Ik werd ontvangen met een taske koffie...waar kom je dat nog tegen!!

2 jaar garantie op alles en de wetenschap dat ik achteraf ook mooi geholpen ga worden moest er iets mislopen gaat van mij een contente e-biker maken.

Nogmaals dank Evelien.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»