Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fiets specialist
Average rating:  
 69 reviews
by verdeyen herwig on E-fiets specialist

Top heel tevreden

by Andre De Decker on E-fiets specialist
Uitstekende service

Na lang twijfelen wegens grote afstand van Niel-bij-as, maar na het lezen van veel positieve revieuws toch overtuigd om langs te gaan bij Eveline en mij ombouwset gekocht van rond de 1000 euro. was na 3 uren geplaatst en was het een plezier om lange fietstochten te doen, maar kreeg na enkele ritten een tikkend geluid in wielmoter. Eveline gebeld en kreeg voorstel wiel met moter op te sturen en kreeg de zelfde week wiel met moter terug thuis met nieuwe wielnaven gemonteerd. En ben heel tevreden, nu het is een lust om te fietsen. Nu ik wil benadrukken dat ze goede service hebben, goed ondersteund door Eveline, dank u nogmaals voor uwi inzet

by bert on E-fiets specialist

Ondertussen meer dan 2000 km gereden. Bij de installatie kreeg ik snel hulp via de telefoon of mail. Zeer tevreden !!!

by Jeroen on E-fiets specialist

Verleden maandag met mn fiets met zelf samengestelde ombouwset naar het werk gereden. ABSOLUUT overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt! Zowel installatie als bediening, batterijverbruik en natuurlijk de motor zelf..ZALIG! Allemaal dankzij de deskundige uitleg in Niel-bij-As!

by Frederik, Lembeke ( BE ) on E-fiets specialist

Vriendelijke mensen en een TOP service.
De verzending gebeurde zeer snel.
Bedankt voor de goede communicatie !

by Gil on E-fiets specialist

Hallo,

ik heb begin december de ombouwkit geplaatst en heb er nu een 800-tal probleemloze km mee gedaan (en het weer was niet echt fietsvriendelijk, veel regen, vries, zout enz) de motor, bediening, kablage hebben alles netjes doorstaan dus ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en ook over de assistentie (toch nodig gehad ivm enkele aansluitingen vr het licht) door Evelien

een aanrader mvg Gil

by Tuur on E-fiets specialist

Hallo Fietsers ,

Ik heb na lang zoeken en lezen mij de luxe kit uitvoering aangeschaft met de 15.6 AH batterij en voorwielmotor.

Alles zelf gemonteerd na de goede uitleg van Evelien

Ik heb nog een TREK 7500 fiets en de montage verliep zeer goed .

Dus prijs kwaliteit zit deze kit bij de beste .

Nog enkele instellingen aanpassen via het display

en voor mij mag de lente beginnen.

Zal dit zeker verder vertellen want ik ben een tevreden man.

Groetjes

by Kuijpers Luc on E-fiets specialist

Zeer tevreden over mijn ombouwpakket! Ik heb mijn fiets zelf omgebouwd en later de fiets van mijn vrouw laten ombouwen! Zeer tevreden van de service! Ik had problemen men mijn trapsensor gekregen, en hoewel ik de ombouw zelf gedaan had, heeft Evelien mij gratis geholpen: nieuwe trapsensor die ze zelf er tussen gezet heeft! Heb even moeten wachten en klaar! Direct geholpen! Bedankt!!

by Chris en Monique on E-fiets specialist

Na lang twijfelen en vergelijken, eindelijk onze e-bike aangekocht. We kunnen je melden dat we zeer tevreden zijn over onze Veldia e-bike. Onze fiets beschikt over een krachtige motor met daarbij een zeer comfortabele ondersteuning.Een goede en degelijke afwerking, de witte uitvoering die wij gekozen hebben maakt dat onze fiets er mooi en sportief uitziet.Voor vrijetijdsfietsers als wij zijn is er meer dan voldoende actieradius van de accu. Je kan al heel wat km fietsen met constante ondersteuning. De fiets is niet overdreven zwaar, als je wat ouder ben toch een groot plus punt.

Hij mag er zéker zijn, vooral prijs/kwaliteit is het een voltreffer.Ook niet onbelangrijk...heel goede service. Hebben verschillende zadels mogen testen, Evelien doet er alles aan om je een fiets af te leveren op jou maat.

by Hilde on E-fiets specialist

Mijn Veldia E-fiets was al heel snel niet meer weg te denken. Als zestiger op een leuke, mooie, witte fiets voel ik mij ‘jong’ en vol energie. Ik kan er recht op zitten, comfortabel! Een van mijn vrienden heeft onmiddellijk dezelfde fiets aangeschaft. Na een goede uitleg van Evelien, was ik er dadelijk mee vertrokken. Kortom… een aanrader!!!!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»