Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fiets specialist
Average rating:  
 77 reviews
by Huygen on E-fiets specialist
absoluut niet tevreden

Vorig jaar mei een pakket laten instaleren ,op enkele ritten in het begin na goed gewerkt dan zijn de problemen begonnen .Motor begon te knetteren ,fiets binnen gebracht ,een zestal weken later terug gaan halen .Volgend probleem ondersteuning viel regelmatig weg ,terug binnengebracht en enkele weken later weer gaan halen .Bij de éérst volgende rit weer een knetterend geluid ,fiets weer binnengebracht enkele weken later gaan afhalen , na enkele km bij de éérste rit terug hetzelfde ondersteuning viel weer regelmatig weg ,weer binnengebracht enkele weken later weer gaan halen . Weer toertje gereden en na een 30 tal km weer van hetzelfde ondersteuning viel weer regelmatig weg ,echt hopeloos .We zijn nu bijna een jaar verder en hebben in totaal iets meer dan 550 km gereden met die fiets en amper een 250 km zonder problemen .Echt weg gegooid geld van het pakket en een fietsvakantie die volledig de mist in is gegaan , kan maar één goede raad geven laat niet met dit materiaal ombouwen maar koop een degelijke elektrische fiets bij een degelijke fietswinkel ,zal iets meer betalen maar daar krijg je dan wel betrouwbaar materiaal voor in de plaats .Moest een ster geven anders kon review niet geplaatst worden maar in feite is het min 5 sterren waard!!

by Romain Vanbrusselt on E-fiets specialist
zeer tevreden

Nog maar pas een "budget pakket" geïnstalleerd op mijn oude fiets. Zeer tevreden over het resultaat en de prestaties van de motor. De bidon accu maakt dat het zwaartepunt van de fiets laag blijft liggen. De installatie verliep zonder noemenswaardige problemen. Bijzondere dank voor de mensen die de duidelijke installatie-instructies hebben opgesteld : hier is duidelijk grondig over nagedacht, en heel wat tijd aan besteed.

by Romain on E-fiets specialist

Een budget pakket van 495 euro gekocht en vlotjes geïnstalleerd op mijn oude fiets. Werkt prima, en door de bidon accu blijft het zwaartepunt van de fiets mooi laag. Ben zeer tevreden, vooral over de service. En een dikke pluim voor de duidelijke instructies met foto's ; daar is duidelijk veel tijd ingestoken en grondig over nagedacht, zodat iedereen zonder veel hoofdbrekens de zaak in elkaar kan steken.

by Stephan on E-fiets specialist
E Bike

Als jouw oude fiets je lekker aanvoelt en je zou toch willen minder trappen dan moet u zeker en vast langs Mvr Evelien passeren, zij maakt van jouw fiets een top E-fiets met daar bij een vriendelijke glimlach..... Je kan ook een kit aankopen en zelf je lievelings-fiets om bouwen..... Ik ben van Brussel en heuvels zijn er hier genoeg, ik heb er geen moeite meer mee om deze te beklimmen, echt tof......

Stephan

by Buntinx on E-fiets specialist
in September 2018 laten ombouwen

al een jaar geleden laten plaatsen door Eveline , volle bak kunnen genieten van mijn omgebouwde fiets door Eveline echt een aanrader , goede service , prijs kwaliteit , en zeker vriendelijk

by Jan Blondeel on E-fiets specialist
Luxe E-bike set

Afgelopen weekend de fiets van mijn dochter omgebouwd met het Luxe E-bike set van 695 euro. Als extra de 13Ah batterij genomen en een omvormer 36-6 volt zodat het mooi geïntegreerde voorlicht kan blijven dienen. Alles vlotjes gelukt met dank aan de tips en deskundige uitleg van Eveline. Mijn oudste dochter heeft ook al haar interesse laten blijken, zal waarschijnlijk niet de laatste zijn die ik ga ombouwen.

by Vermeire Julien on E-fiets specialist
Set 595 euro

De set van 595 euro gekocht ;

Mooi verpakte verzending ; alles in de set ; kan niet beter .

Mijn vrouw haar 25 jarige fiets gebruikt voor deze set ; nadat alles uit gepakt was heb ik dat op 45 minuten alles mooi geïnstalleerd.

Na 1 druk op de knop , heb ik voor de eerste maal in mijn leven e-fiets gereden.

De fiets weegt nu 21 kg , 6 kg meer als zonder e-set , en is nog meer stabiel om te rijden als voorheen .

Besluit ; ik heb een e-fiets voor 595 euro , die zo goed rijd als eentje van 3000 euro.

Dus ben ik super tevreden , als u twijfelt eentje om te kppen , niet doen , eentje ombouwen , een heel leuk werk dat echt de moeite is .

by Luc Emanuel on E-fiets specialist
Mooi materiaal

Het materiaal om je fiets elektrisch te maken is zeer degelijk.

De service is zeer goed. Je wordt er geholpen met kennis van zaken. Bedankt E.

by verdeyen herwig on E-fiets specialist

Top heel tevreden

by Andre De Decker on E-fiets specialist
Uitstekende service

Na lang twijfelen wegens grote afstand van Niel-bij-as, maar na het lezen van veel positieve revieuws toch overtuigd om langs te gaan bij Eveline en mij ombouwset gekocht van rond de 1000 euro. was na 3 uren geplaatst en was het een plezier om lange fietstochten te doen, maar kreeg na enkele ritten een tikkend geluid in wielmoter. Eveline gebeld en kreeg voorstel wiel met moter op te sturen en kreeg de zelfde week wiel met moter terug thuis met nieuwe wielnaven gemonteerd. En ben heel tevreden, nu het is een lust om te fietsen. Nu ik wil benadrukken dat ze goede service hebben, goed ondersteund door Eveline, dank u nogmaals voor uwi inzet

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»